Catering op maat

Foodtruck Catering op wielen

Foodtruck boeken

Gezond & Lekker

Groentes saai? Wij hebben heerlijke afwisselende menukaart met veel verschillende mogelijkheden! Van de Veggie Van is variatie het geheim! Wij werken graag met eerlijke en pure producten.

Doordat er bij de Vegetarische en Vegan foodtruck veel mogelijkheden zijn hebben we voor de hele dag heerlijke hapjes en drankjes.

Start je dag met een heerlijk ontbijt! We hebben heerlijke vers gebakken broodjes van onze lokale bakker rijkelijk belegd met de lekkerste combinaties! Lekkere met verse sapjes en ook te combineren met lekkere koffie! Of lekkere yoghurtjes met vers fruit?
Liever een lekkere lunch met lekkere vegetarische of zelfs vegan tosti’s? Lekkere frisse salades erbij!
Of wil je een shared lunch met een lekker soepje en lekkere sandwich en iets zoets als lekkere afsluiten?

We hebben tal van mogelijkheden geserveerd vanuit onze trucks! De vegetarische of plant-based borrelplanken mogen op een feestje niet ontbreken! Te combineren met heerlijke Vegetarische BBQ op jullie feest, Tapas of ga je voor heerlijke streetfood! We hebben heerlijke veggie burgers, Vegan hotdogs en loaded vegan nacho’s om je vingers bij af te likken!

Afsluiten met een sweettable of lekkere taartjes? Proef dan eens onze vegan cheezecake met frambozen! We love it!

Op zoek naar andere vegetarische of veganistische gerechten vraag dan een offerte aan!

Bruiloft Vega Catering

Veggie Van

Gezond & Lekker

Veggie Van

Kim Lindeman

Mijn naam is Kim van den Broek- Lindeman. Ik ben geboren in 1989 en woon in Veghel, samen met mijn man Mike,  zoontje Xavi  en onze tweeling Bobby en Mae. ook hebben we nog 2 kinderen van Mike: Luke en Fabiënne.
Ik geniet elke keer weer als ik weer mooie Volkswagen Bus T2 of een Citroen HY start om op pad te gaan naar een nieuwe opdracht. Foodtruck catering maakt mij enorm enthousiast en ik cater graag voor uw event, bruiloft of feest.

Met de Foodtrucks van Bus van Zus wil ik je laten genieten van pure en eerlijke lekkernijen en uiteraard mijn prachtige oldtimers! Unieke catering voor evenementen, beurzen en particuliere feesten.

Doordat het altijd catering op maat is weet ik zeker dat het altijd past bij jouw wensen! 

Food & Drinks van onze Foodtruck

variatie is het geheim

Drankjes Foodtruck
Vega Foodtruck buiten diner
Vega Hamburgers Foodtruck
Buiten Bruiloft Foodtruck
Fruit Foodtruck

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven