Catering op maat

Foodtruck Catering op wielen

Foodtruck boeken

Gezond & Lekker

Groentes saai? Wij hebben heerlijke afwisselende menukaart met veel verschillende mogelijkheden! Van de Veggie Van is variatie het geheim! Wij werken graag met eerlijke en pure producten.

Doordat er bij de Vegetarische en Vegan foodtruck veel mogelijkheden zijn hebben we voor de hele dag heerlijke hapjes en drankjes.

Start je dag met een heerlijk ontbijt! We hebben heerlijke vers gebakken broodjes van onze lokale bakker rijkelijk belegd met de lekkerste combinaties! Lekkere met verse sapjes en ook te combineren met lekkere koffie! Of lekkere yoghurtjes met vers fruit?
Liever een lekkere lunch met lekkere vegetarische of zelfs vegan tosti’s? lekkere frisse salades erbij!
Of wil je een shared lunch met een lekker soepje en lekkere sandwich en iets zoets als lekkere afsluiten?

We hebben tal van mogelijkheden geserveerd vanuit onze trucks! De vegetarische of plant-based borrelplanken mogen op een feestje niet ontbreken! Te combineren met heerlijke Vegetarische BBQ op jullie feest, Tapas of ga je voor heerlijke streetfood! We hebben heerlijke veggie burgers, Vegan hotdogs en loaded vegan nacho’s om je vingers bij af te likken!

Afsluiten met een sweettable of lekkere taartjes? Proef dan eens onze vegan cheezecake met frambozen! We love it!

Op zoek naar andere vegetarische of veganistische gerechten vraag dan een offerte aan!

Veggie van

Gezond & Lekker

Veggie Van

Kim Lindeman

Mijn naam is Kim Lindeman. Ik ben geboren in 1989 en woon in Veghel, samen met mijn vriend Mike en ons zoontje Xavi en de kinderen van Mike, Luke en Fabiënne.

Ik geniet elke keer weer als ik op pad ga met 1 van onze gave volkswagen busjes omgebouwd tot Foodtruck! Het rijden naar een locatie is voor mij al een feest! De lachende gezichten die ik onderweg tegen kom, het zwaaien naar ons is toch geweldig!

Als we op locatie aankomen en daar de bus openklappen en opbouwen kan het echte feest beginnen! Doordat we altijd in een gezellige sfeer terecht komen heb ik de leukste baan die je maar kunt bedenken! Met veel passie en plezier maak ik graag heerlijke hapjes en drankjes passend bij jouw wensen!

Met Foodtruck Veggie Van wil ik je graag laten genieten van niet alleen een prachtige eyecatcher maar ook de heerlijke gerechten voor Unieke catering voor evenementen, beurzen en particuliere feesten.

Leuk je te ontmoeten!

Food & Drinks van onze Foodtruck

variatie is het geheim

Smoothie bowl mango Vegetarische Foodtruck
Veggievan Vega-n catering
Veg(n) Wraps Foodtruck

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven